Jeep тестує електропозашляховик Wagoneer S в зимових умовах

Jeep тестує електропозашляховик Wagoneer S в зимових умовах

10 серпня 2024
0

Jeep анонсував свій перший повністю електричний позашляховик Wagoneer S, який планують випустити на ринок США наприкінці року. Ця дворядна модель поєднує в собі розкіш та позашляхові можливості, які є знаковими для бренду, тепер у форматі електромобіля. Компанія Jeep провела тестування цього автомобіля в екстремальних зимових умовах Нової Зеландії, щоб підтвердити його здатність функціонувати в різних кліматичних умовах.

Wagoneer S оснащений потужним електродвигуном на 600 кінських сил, що дозволяє йому розганятися до 96 км/год за 3,4 секунди. Максимальна швидкість автомобіля складає 200 км/год, а батарея ємністю 100,5 кВт·год забезпечує запас ходу понад 480 км на одному заряді. Крім того, автомобіль має функцію примусового вимкнення переднього двигуна на шосе, що дозволяє збільшити дальність поїздки, зберігаючи енергію.

Зарядка Wagoneer S також вражає: від 5 до 80% на зарядному пристрої рівня 2 займає 6,8 години, а за допомогою швидкої зарядки від 20 до 80% можна зарядити за 23 хвилини. Лише 10 хвилин зарядки додають 160 км запасу ходу, що робить його зручним варіантом для тривалих подорожей.

Перша версія Wagoneer S, відома як Launch Edition, буде пропонувати широкий набір опцій, включаючи 64-кольорове світлодіодне підсвічування, штучну шкіру, підігрів і вентиляцію сидінь обох рядів, а також аудіосистему McIntosh з 19 динаміками. В майбутньому плануються й інші версії, такі як концепт Trailhawk, що дозволить розширити вибір для клієнтів, залежно від їхніх потреб.

Джерело: MMR
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація