Jeep Wagoneer L захищатиме «закон і порядок»

Jeep Wagoneer L захищатиме «закон і порядок»

11 вересня 2024
0

Американський підрозділ концерну Stellantis представив спеціальну версію свого найбільшого Jeep для сил правопорядку. Новинка отримала додаткову світлотехніку, сирену і сейф для зброї в багажному відділенні.

Незабаром в автопарках американських спецслужб, правоохоронних органів та уряду США з'являться новенькі позашляховики Jeep Wagoneer L, спеціально підготовлені для виконання відповідних функцій і оснащених усім необхідним обладнанням. За основу для спецверсії взяли найбільшу версію з подовженою базою.

До комплекту додаткового обладнання увійшли засоби спецзв'язку, звукові сирени та світлова сигналізація, а також місткий сейф для стрілецької зброї. Нарівні з аналогічними версіями від конкурентів, новинка призначена для патрулювання, супроводу VIP-персон і перевезення особового складу спецпідрозділів.

Для того, щоб не привертати особливої уваги, автомобіль пофарбований у чорний колір, а елементи світлової сигналізації встановлені таким чином, щоб у вимкненому стані їх не було видно.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dodge Law (@dodgelaw)

Під капотом розташовується 3-літрова «рядна» шістка з подвійним турбонаддувом, яка видає 420 к.с. і 635 Нм крутного моменту. У парі з нею працює 8-ступінчастий «автомат». Позашляховик доступний як у варіанті 4x2, так і з повним приводом.

Новинка має у своєму арсеналі повний комплект систем активної та пасивної безпеки, включно з адаптивним круїз-контролем із функцією Stop and Go, 8 подушками безпеки, системами моніторингу сліпих зон і виявлення перехресного руху позаду, функцією електронного контролю стійкості та підтримання руху в смузі.

Wagoneer L також має систему камер кругового огляду на 360 градусів, проєкційний дисплей і систему допомоги під час паркування спереду та ззаду.

Американський підрозділ Stellantis має давню традицію забезпечувати спецслужби та поліцію транспортними засобами. Спеціально обладнані моделі Charger і Durango використовуються служителями правопорядку по всій країні, і тепер до них приєднається ще й Wagoneer L.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація