Jeep зробив позашляховик та пікап на честь військових

Jeep зробив позашляховик та пікап на честь військових

11 липня 2022
0

Міжнародний автомобільний альянс Stellantis від імені культової американської марки Jeep вирішив продовжити багаторічну традицію випуску спеціальних версій автомобілів, присвячених військовослужбовцям армії США. Цього разу ексклюзивний набір опцій під назвою Freedom Package дістався легендарному позашляховику Wrangler і пікапу Gladiator 2023 модельного року, а покупці цих автомобілів ще й допоможуть благодійним організаціям, які допомагають американським солдатам.

Набір опцій Freedom Package включає розширювачі колісних арок в колір кузова, чорні колеса, чорні акценти, а також тканинні сидіння зі шкіряними вставками і чорним рядком.

На кузові додатково з'являться наклейки з американським прапором з кожного борту над значками Jeep на крилах, а також шильдик Oscar Mike, який відсилає армійському терміну, на дверцятах багажника.

Технічно спецверсії Wrangler і Gladiator засновані на комплектації Sport S. Усі військовослужбовці, що діють і нещодавно вийшли на пенсію, отримають військовий бонус у розмірі 500 доларів на покупку автомобілів, а по 250 доларів з кожної проданої машини Jeep відправить до благодійних організацій, які допомагають військовослужбовцям.

Джерело: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація