Канадські майстри дали друге життя «Чайці»

Канадські майстри дали друге життя «Чайці»

16 серпня 2022
0

Канадою їздить нестандартна дороблена «Чайка» ГАЗ-13. Радянський представницький автомобіль перетворили на розкішний сімейний універсал. Деталі оригінального проєкту розкрили на сайті ательє Lowdown Hot Rods.

Саме ця компанія виконала тюнінг «Чайки». Автомобіль їм дістався у сумному стані - він весь проіржавів, а салону, по суті, не було. Поки невідомо, як машина потрапила за океан, але було видно, що машина давно занедбана. Цілком ймовірно, що раніше ГАЗ-13 належав радянським дипломатам.

«Чайку» упорядкували і на замовлення її власника вирішили переробити в універсал. Слід зазначити, що ГАЗ-13 справді мала таку версію - ці машини служили каретами швидкої допомоги для радянської правлячої верхівки.

Автомобілю подовжили дах та зробили дизайн яскравішим. Характерні кили задніх крил збільшили у розмірах, додали хрому та різного декору. Крім того, універсал «Чайка» отримав спицьовані колеса, а ззаду встановили запаску у кожусі.

Салон ГАЗ-13 повністю переробили - замінили прилади, кермо та сидіння. В обробці використані дорогі шкіра та дерево, також встановлена сучасна аудіосистема.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація