Капремонт мосту між Львівщиною та Волинню завершено

Капремонт мосту між Львівщиною та Волинню завершено

20 квітня 2024
0

У Львівській області став до ладу капітально відремонтований міст через річку Рата на дорозі, що з'єднує регіон з Волинню.

Відтепер автомобільне сполучення між двома областями матиме не тільки повноцінну, але й безпечну логістику, оскільки збудований ще у 1960 році міст був в аварійному стані й будь-якої миті міг обвалитися.

Автомагістраль Р-15 сполучає в північно-західному регіоні України найбільші міста, з-поміж яких Ковель, Володимир-Волинський, Червоноград, Жовква. Цим шляхом доставляються важливі для держави та людей вантажі, здійснюються пасажирські перевезення.

Як повідомив на своїй сторінці Facebook голова Червоноградської районної державної адміністрації Андрій Дяченко, рух по мостовому переходу через річку Рата в місті Великі Мости в повному обсязі відновлено для вантажного та легкового автомобільного транспорту. Однак «роботи ще не завершені, відповідно до проєкту будівництва мостового переходу підрядна організація ТзОВ «ДРОГ-БУД» має виконати роботи з облаштування освітлення, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків тощо».

Цей міст має довжину понад 62 метри. Роботи розпочалися у вересні 2023 року. Ремонт коштом державного бюджету виконує згадувана в цитаті підрядна організація.

Роботи з покращення транспортного сполучення в регіоні будуть продовжуватися. Нещодавно Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області оголосила тендер на капітальний ремонт мостового переходу через річку Опір, що на автомобільній дорозі Сколе - Славське.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація