Karma готує одразу два нові автомобілі

Karma готує одразу два нові автомобілі

24 липня 2024
0

Компанія Karma Automotive готується представити одразу два нових автомобілі. Зазначається, що дебют новинок повинен відбутися у рамках Motorsports Gathering 16 серпня. За словами представників компанії, нові авто обіцяють стати «проблиском у майбутнє бренду», тобто ймовірно новинки матимуть певний рівень електрифікації. Компанія тримає подробиці в таємниці, але підтвердила, що однією з таємничих моделей є «GT-UV Design Study».

Автовиробник підтвердив, що концепти матимуть нову мову дизайну, відому як Comet Line. Назва та зображення натякають на те, що ми дивимося на елегантний кросовер із широким лобовим склом, яке перетікає у скляний дах.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Karma Automotive (@karmaautomotive)

Ми також бачимо «розрізаний» капот і фари у стилі Hyundai Ioniq 6. До них приєднується підсвічений напис Karma. На жаль, про таємничий другий автомобіль відомо небагато.

Як пояснив на початку цього року президент Karma Маркес МакКаммон, компанія збирається зайняти нішу в секторі надрозкоші, реалізувати свій потенціал, вчасно постачати автомобілі та підштовхнути компанію до більших висот.

«Karma - це не про масовий ринок. Не кожен матиме Karma. Але якщо ми будемо правильно виконувати свою роботу, ми станемо автомобілем, про який кожен мріє», - додав МакКаммон.

Джерело: Autogeek
Фото: Karma Automotive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація