Karsan покаже принципово нову модель електробуса

Karsan покаже принципово нову модель електробуса

14 вересня 2022
0

Турецький виробник Karsan на майбутній виставці IAA Transportation 2022 в Ганновері презентує абсолютно нову модель електробуса. Подробиці поки не розголошуються, можливо це буде машина з силовою установкою на водневих паливних елементах. Поки що офіційно заявлено, що «новинка стане важливою віхою в більш ніж півстолітній історії марки».

Всього ж на виставку Karsan привезе шість автобусів. Крім загадкової прем'єри на стенді можна буде побачити електричні моделі різних класів. Від малого e-Jest до великих e-ATA довжиною 10 та 18 м. Крім того, ще одна модель - e-ATAK буде представлена ще й у версії з автономним управлінням. Цей безпілотник працюватиме на IAA Transportation 2022 як шатл, доставляючи відвідувачів до місця тест-драйву 12-метрового електробуса e-ATA.

Нещодавно Karsan вийшов з моделлю e-Jest на північноамериканський ринок. Зазначимо, що компанія займає лідируюче становище в Європі серед електробусів у своїх класах. За весь час поставлено близько 400 екологічно чистих машин в 19 країн. Так, найбільший в Європі парк електробусів малого класу, що знаходиться в Люксембурзі, за допомогою продукції Karsan до кінця року розшириться з 89 до 100 од. Виробник зміцнив свої позиції у Франції та Румунії, а в найближчі місяці будуть виконані замовлення для Іспанії та Італії.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація