Кемпер-фургон Tesla виявився фейком

Кемпер-фургон Tesla виявився фейком

25 червня 2024
0

В мережі з'явилися фото та характеристики фургона Tesla у виконанні автокемпера: гарні світлини з посиланнями на люксові функції збивають з пантелику навіть експертів.

Насправді все це уява доволі творчої людини, що веде власну сторінку на платформі X. Dominic BRNKMN три дні тому, 21 червня, створив пост із кількох концептуальних зображень і тексту, що описує, яким міг би бути фургон Tesla в розширеній версії кемпера.

Автор не тільки реалістично відтворив світлини Tesla Van Camper, але й наніс на зображення описи та ціну, імітуючи своєрідний скриншот зі сторінки на оригінальному веб-сайті Tesla. Це ще більше додало впевненості про реалістичність.

В стилі рекламних кампаній повідомляється, що Tesla кемпер є найкращим транспортним засобом для подорожей. Там завдяки сонячним панелям Tesla Solar і системі Starlink Wi-Fi будь-яка мандрівка перетворить маршрут на улюблений.

І це зацікавило шанувальників активного відпочинку - електричний фургон у виконанні кемпера є давньою мрією багатьох мандрівників. Тим паче зі спокусливо заявленими характеристиками та ціною.

В описі йдеться про цінник автомобіля з одним двигуном RWD за $74,990. Версія кемпера з двома двигунами AWD значно дорожча - 94 990 доларів США.

Привабливим виявилися пробіг та швидкість. По-перше, йдеться про велику дальність ходу на одній зарядці - 420 миль, тобто 675,9 км. При цьому максимальна швидкість автокемпера сягає 99 миль/год, тобто 159 км/ год.

По-друге, ще більш дивовижною видається прудкість туристичного фургона - розгін від 0 до 60 миль/год (96,5 км/год) за 7,1 секунди.

А ще в цій ніби перепощеній з сайту виробника публікації потенційний клієнт спокушається запропонованими на відпочинок розвагами, в першу чергу інтегрованим в мультимедійну систему екраном високої чіткості, суперової звукової системи преміумкласу та можливостями потокового передавання. Це все чудово підходить для перегляду фільмів або відпочинку під улюблену музику.

Про зону відпочинку з регульованим освітленням і конфігурацією сидінь для читання книг, медитації чи споглядання за краєвидами годі й говорити - стильно, комфортно, сучасно.

Все те сприймається добре, приємно та радісно, однак в цій ситуації є одна прикрість - усі зображення та характеристики Tesla Van Camper не що інше, як концептуальна уява автора на платформі X, що нічого спільного ні з сайтом виробника, ні взагалі з реальністю не має.

Цього автор не приховує. Мало того, на кожному зображенні він прямо на це вказує - концепт.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Dominic BRNKMN

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація