Кемпер на базі Dacia Jogger оцінили у 24 000 євро

Кемпер на базі Dacia Jogger оцінили у 24 000 євро

30 серпня 2022
0

Іспанська компанія Camperiz представила бюджетний будинок на колесах, основою якого став новий універсал Dacia Jogger. Це чудовий варіант для поїздок на природу сім'єю, тим паче цінник цієї версії машини дуже бюджетний.

Фахівці компанії зберегли в автомобілі два ряди сидінь, а від третього довелося відмовитися на користь додаткового обладнання, яке розмістили в багажному відсіку. Йдеться про модуль ліжка зі знімним матрацом, ємності для зберігання прісної води та спеціальний ящик, який охоплює холодильник, варильну поверхню, мийку і короб для посуду. Також у комплектацію включили два розкладні стільці та стіл.

Крім того, тюнери пропонують як додаткове обладнання обігрівач Wabasto, інвертор потужністю 150 Вт, зовнішній намет і багажник на даху. До списку опцій також входять водонагрівач і зчіпний пристрій для причепа, до якого можна кріпити велосипеди або дошки для серфінгу.

Вартість такого автобудинку становить близько 24 тисяч євро, а з додатковими опціями - не більше 28 000. Також фахівці Camperiz можуть доопрацювати автомобіль клієнта. Пакет перетворення універсала в будинок на колесах коштуватиме майже 5000 євро.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація