Кемпером Volkswagen ID. Buzz проїхали 35 000 км і відвідали 23 країни за 104 дні

Кемпером Volkswagen ID. Buzz проїхали 35 000 км і відвідали 23 країни за 104 дні

29 листопада 2022
0

Цієї осені на європейський ринок вийшов електричний вен Volkswagen ID.Buzz та його комерційний побратим із приставкою Сargo, який отримав престижний титул «Міжнародний фургон 2023 року». Для популяризації новинки підрозділ Volkswagen Commercial Vehicles організував спеціальний тур.

У результаті кемпервен ID.Buzz (з автономним холодильником, кухонним модулем-спальнею QUQUQ і тонованими бічними вікнами) відвідав 23 країни проїхавши 35 126 км. Машина була в дорозі 104 дні та використовувалася для ночівлі 87 разів.

У кожній країні представник VWCV зі зв'язків із громадськістю Крістіан Шлютер спілкувався з власниками легендарних Volkswagen Bulli різних років випуску, які не лише розповіли історії з життя своїх машин, а й змогли випробувати новий ID. Buzz за кермом. Таким чином, з машиною познайомилися півсотня фанів віком від 19 до 80 років.

І тепер по п'ятницях на новому Instagram-каналі vwcv_news розміщуватиметься по одній розповіді з відео. І так щотижня, аж до початку фестивалю VW Bus Festival, який має відбутися з 23 по 25 червня у Ганновері. Планується, що він збере близько 6000 кемпервенів Volksswagen та понад 100 000 гостей.

Перша зупинка - Швейцарія. Мартін Дусс придбав свій перший Bulli кілька років тому. Ним став VW «Edi» T2, випущений 1974 року. Тепер у нього вже кілька таких машин, які також палко люблять дружина та діти.

Зазначимо, що в ході турне Volkswagen ID. Buzz побував в Андоррі, Австрії, Бельгії, Болгарії, Чехії, Данії, Фінляндії, Франції, Німеччині, Греції, Великій Британії, Угорщині, Ісландії, Італії, Ліхтенштейні, Люксембурзі, Нідерландах, Норвегії, Румунії, Іспанії, Швеції, Швейцарії та США.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація