Кен Блок і Ram Trucks анонсували спільний проєкт

Кен Блок і Ram Trucks анонсували спільний проєкт

08 червня 2022
0

Відомий американський гонщик та шоумен Кен Блок об'єднав свої зусилля з компанією Ram Trucks та анонсував спеціальну версію пікапа марки 1500 TRX. Новинка буде відрізнятися елементами дизайну, потужнішим мотором, а також комплектацією. Про це розповів Кен Блок на своїй сторінці в Instagram

На ілюстраціях та короткому відео гонщик презентував новинку, презентація якої відбудеться найближчим часом.

Нагадаємо, що пікап Ram 1500 TRX був презентований у серпні 2020 року і вже встиг зібрати безліч нагород та призів. Крім ефектної зовнішності та багатої комплектації новинка є найпотужнішим серійним пікапом у світі. Під його капотом ховається 711-сильний (523 кВт) 6,2-літровий компресорний мотор HEMI V8, який має момент у 882 Нм. У парі з ним працює 8-ступенева автоматична трансмісія TorqueFlite. Очікується, що версія від Кена Блоку отримає форсований мотор, посилену підвіску, фірмовий декор та салон з ексклюзивним оздобленням.

Спеціальна версія пікапа Ram - не єдиний проєкт талановитого гонщика та шоумена. Після закінчення контракту з компанією Ford минулого року Блок встиг попрацювати з компанією Audi над створенням спорткара S1 E-tron Quattro Hoonitron, а також побудувати 1400-сильний болід Porsche 911 Hoonipigasus, який візьме участь у знаменитих змаганнях з підйому на пагорб Pikes Peak International Hill Climb.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація