Kennol – народжений в перегонах!

13 вересня 2021
2
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Багато брендів олив мають успіхи в автоспорті - але не так багато були народжені в перегонах. Власне, такий бренд один - це Kennol. Цю оливу створили у 1993 році спеціально для команди Peugeot Talbot Sport, що брала участь у перегонах «24 години Ле-Мана». І команда виграла! Більш того - посіла всі три перші місця.

Вже тоді стало зрозуміло, що було створено оливу, яка стане ключовою деталлю ефективності та продуктивності двигуна, його споживання пального та довгого ресурсу. Так і сталося - і з'явився бренд Kennol.

І уявіть - вже сьогодні продукти Kennol мають офіційні допуски від таких провідних виробників двигунів та автомобілів:

  • Renault Group;
  • PSA Group;
  • Mercedes;
  • Volkswagen;
  • Volvo;
  • BMW.

Після вдалого старту в автоспорті не дивно, що бренд Kennol завжди був пов'язаний з перегонами. Це дозволяло знаходити ефективні формули та втілювати їх в моторні оливи та інші продукти. А також дозволило перемагати в інших змаганнях - команди, що співпрацювали з Kennol, досягли наступних успіхів:

  • тричі ставали чемпіонами світу за версією FIA GT;
  • чотири рази були чемпіонами American LeMans Series;
  • перемагали у FIA World Endurance;
  • ставали чемпіонами світу у Formula 2;
  • перемагали у перегонах «24 години Спа-Франкоршам», «1000 миль Сан-Паулу», «24 години Дайтона», «12 годин Sebring»;
  • чотирикратний чемпіон Euro Nascar Championship.

Ці результати доводять наскільки спеціалізованими та ефективними можуть бути рішення Kennol з точки зору продуктивності та витривалості. Як кажуть представники компанії - «Наші перемоги – це ваші гарантії».

В результаті сьогодні Kennol - це незалежний французький виробник мастильних матеріалів та технічних рідин, які виробляються під цим брендом французькою компанією ACCOR Lubrifiants. До речі, саму компанію заснували ще у 1983 році - тепер вона є одним з найбільших незалежних виробників олив в Європі. Компанія виробляє понад 110 000 тонн рідин на рік та постачає їх до 60 країн світу, серед яких й Україна. Власне виробництво, складські приміщення і штаб-квартира - все знаходиться в одному місті - а саме у французькому Шоле. Всі оливи та інші рідини розливаються на ультрасучасних виробничих потужностях з повністю автоматизованими виробничими лініями. Також варто відзначити, що виробництво сертифіковано за стандартом ISO 9001. Філософія ACCOR Lubrifiants звучить так: «Незалежно від того, який продукт або послугу ви очікуєте від нас, якість закладено в нашій ДНК. Ми працюємо так, як французька індустрія працювала століттями. Ось чому наші рішення такі ефективні».

В асортименті Kennol не лише моторні оливи - взагалі компанія спеціалізується на виробництві високоефективних мастильних матеріалів як для легкових автомобілів (а це моторні оливи, трансмісійні оливи, спеціальні рідини), так і комерційних автомобілів, великих вантажівок, будівельної, сільськогосподарської та промислової техніки. Окремо варто відзначити ексклюзивну преміальну лінійку моторних олив для спорткарів та гоночних болідів, яку було створено разом з партнерами з NASCAR Euro Series. До речі, бренд Kennol і досі є офіційним партнером цих змагань.

Коли ти в автоспорті, буває важко зупинитись - це пристрасть, перегони, продуктивність, команда, люди та автомобілі. Тому не дивно, що й Kennol не зупиняється, а продовжує створювати, проектувати, тестувати та впроваджувати інновації у свої продукти. Це вже у ДНК компанії. Кожне нове партнерство в гонках призводить до нових питань, а потім і до нових рішень. А нові рішення в Kennol означають нові продукти! Тому чекайте на щось несподіване. Дуже скоро. І перемагайте - разом з Kennol.

Джерело: exist.ua

Обговорення новини

nova_61  

Цікаво було прочитати!

ВІДПОВІСТИ  
IgorOkkk  

мне очень нравится подобного рода материал, продолжайте!
впервые услышал о французском... и не коньяке, а масле, думаю стоит попробовать!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація