Керівник Rivian поділився планами на майбутнє

Керівник Rivian поділився планами на майбутнє

23 липня 2024
0

Генеральний директор Rivian Ар-Джей Скаріндж поділився новими подробицями про модель R3X в інтерв'ю з головним редактором The Verge Нілаєм Пателем.

Американська компанія Rivian цього року активізувала свої зусилля з розширення модельної гами, а її інвестиційна привабливість різко зросла після оголошення про нове партнерство з розробки електричної архітектури з Volkswagen. Оновлені 7-місний рамний позашляховик R1S і 5-місний пікап R1T вже надійшли в продаж. Крім того, компанія готує одразу три цікаві новинки - кросовери R2, R3 і R3Х.

Всі три новинки будуть побудовані на новій електричній архітектурі, розробленій інженерами Rivian. Модель R2 стане своєрідним випробувальним полігоном для нової платформи, щоб можна було досягти стабільної роботи всіх її компонентів. Дебют R2 очікується у першій половині 2026 року. Наступним стане компактний R3X, а потім компанія обіцяє запропонувати покупцям його побратима - базовий R3. «Ми всі дуже хочемо представити R3X якнайшвидше», розповів у своєму інтерв’ю Ар-Джей Скаріндж.

Автомобіль використовуватиме нову дешевшу платформу R2, три електродвигуни та запас ходу не менше 300 миль (483 км). R3Х відрізнятиметься від R3 збільшеним дорожнім просвітом, елементами дизайну екстер'єру та інтер'єру, а також списком опцій.

Джерело: Авто Центр
Фото: Rivian

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація