KG Mobility заполонить ринок дешевими електрокросоверами

KG Mobility заполонить ринок дешевими електрокросоверами

01 квітня 2023
1

Корейська компанія KG Mobility (раніше відома як SsangYong) готує нове сімейство електромобілів. Прототипи кросоверів презентували на автошоу в Сеулі. Про це повідомляє південнокорейське видання Hankyung.

Автовиробник не тільки змінив назву, а й починає реорганізацію. Акцент зроблять на електричні моделі, які отримають літій-залізо-фосфатні батареї від BYD Auto.

Першим у новій родині стане електричний KG/SsangYong Torres EVX. На батьківщині надійде в продаж із осені за ціною від 30 млн вон ($23 100), а пізніше розпочнеться його експорт. Він отримає 204-сильний двигун і батарею на 73,4 кВтг, а заявлений запас ходу становитиме 500 км.

Електрокросовер KG KR10 за розмірами дещо менший, ніж 4,7-метровий Torres EVX, і стане наступником моделі Korando. У нього класичний позашляховий дизайн із розширеними крилами, круглими фарами та широкою «пащею» решітки радіатора.

Новий KG O100 - це чотиридверний середньорозмірний пікап. В анфас він нагадує кросовер Torres, а профіль більше схожий на рамний позашляховик Rexton. Концепт-кар отримав підніжки та багажник на дах.

Електромобіль KG F100 - флагманський середньорозмірний кросовер із високою лінією, довгим капотом і короткими звисами кузова. Замість фар у нього встановлено світлодіодну панель.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Oldman  

23100 дол за электричку из Кореи - и нах та тесла?

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація