Художник-аутист перетворив Bentley Bentayga на унікальний арт-кар

Художник-аутист перетворив Bentley Bentayga на унікальний арт-кар

29 вересня 2023
0

Компанія Bentley спільно з відомим британським архітектурним художником Стівеном Уілтширом створили унікальний арт-кар, присвячений інклюзивності та різноманітності.

Стівен Вілтшир вручну наніс на кузов автомобіля зображення 29 світових визначних пам'яток. Малюнки стилізовані під фрески та виконані не за картинками чи фото, а з пам'яті художника. Тут є пам'ятні будівлі та скульптури Нью-Йорка, Лондона, Парижа, Мілана, Венеції, Токіо, Гонконгу та Риму. Вони оточені людьми різних національностей. У Bentley наголосили, що в компанії працюють люди 52 національностей.

Кожна сторона позашляховика Bentley є окремим континентом. Проект отримав назву Belonging Bentayga. Спеціально для нього команда Bespoke Paint Bentley Excellence Center розробила фарбу, якою виконувався розпис кузова. Створювали арт-кар у стінах заводу компанії у Крю.

Варто зазначити, що цей проект став третім, створеним у рамках diversity&inclusion. Першою машиною-символом був седан Unflying Spur, присвячений місяцю європейського диверсіті. Роком раніше Bentley представила кабріолет Continental GT Convertible у райдужній тематиці.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація