KIA анонсувала свій перший пікап

KIA анонсувала свій перший пікап

17 жовтня 2023
0

Голова відділу дизайну KIA Карім Хабіб анонсував швидку прем'єру першого пікапа бренду. Про це він розповів на дні електромобілів KIA, який відбувся минулого тижня у Південній Кореї.

Йдеться про повнопривідний пікап з подвійною кабіною Tasman (офіційно назва не підтверджена). Новинка позиціонується в якості конкурента Toyota HiLux та Ford Ranger.

Дизайн Tasman розроблять у тій же стилістиці, що й електричні кросовери EV3, EV5 та EV9. Крім версії з традиційним дизельним мотором обіцяна версія із повністю електричною силовою установкою.

У продажі дизельний Tasman очікується у 2025 році, електричний - роком пізніше. Технічні подробиці про майбутню серійну модель наразі відсутні.

Раніше у KIA заявляли, що планують пропонувати широкий спектр автомобілів, від доступних робочих конячок до преміальних позашляховиків. Не виключено, що з'явиться навіть високопродуктивна модель, яку можна порівняти з Ford Ranger Raptor.

Прототип майбутнього серійного пікапа вже проходить випробування в Австралії. Вона буде першим та основним ринком KIA Tasman. Очікується, що новий пікап користуватиметься неабияким попитом, що дозволить KIA піднятися на друге місце за кількістю продажів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація