KIA більше не бюджетний бренд

KIA більше не бюджетний бренд

08 червня 2023
1

Дні KIA як бюджетного бренду закінчилися, оскільки разом із продажами сильно зросли й ціни. Виконавчий директор KIA America каже, що виробник автомобілів перетворився за останні п'ять років і тепер приваблює більше заможних покупців, ніж раніше, що призвело до 60-відсоткового зростання середньої ціни.

Під час недавнього інтерв'ю Auto News Шон Юн сказав, що компанія пройшла довгий шлях з моменту презентації Telluride у березні 2019 року, першої нової моделі, випущеної в рамках переглянутої довгострокової стратегії бренду. Шон Юн більше не вважає KIA бюджетним брендом.

«За обсягом роздрібного продажу з 2018 року, без урахування автопарку, ми зросли на 31%, а наша середня ціна угоди збільшилася на 60%. Великий стрибок за останні п'ять років, - сказав він. - Ми бачимо набагато більше заможних покупців, і у нас все добре з покупцями покоління Y та покоління «зумерів». Це свого роду гарантія нашого світлого майбутнього, тому що раніше купівельна спроможність належала поколінню X, але тепер більша вага переходить до поколінь Y та «зумерів»».

На позашляховики та кросовери бренду нині припадає 80% попиту, але, за словами Юна, KIA ще не реалізувала потенціал продажу таких моделей, як Sportage, Seltos та Telluride. Якщо продаж цих моделей зросте, частка ринку KIA ще збільшиться.

Джерело: iXBT.com
Фото: Carscoops

Обговорення новини

No Mercy  

80% продаж Кіа, це позашляховики і кросовери. Хтось там питав, де кросовери у лідерах продажів.

+1-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація