KIA Carnival може стати гібридним

KIA Carnival може стати гібридним

05 червня 2022
0

У розпорядженні корейського порталу The Korean Car Blog опинилися шпигунські фотографії з випробувань Carnival, ймовірно, з гібридною силовою установкою. Інсайдери повідомляють, що прем'єра електрифікованого мінівену може відбутися вже 2023 року, і будують теорії щодо силової установки. Carnival пророкують турбомотор об'ємом 1,6 літра і автоматичну коробку передач з вбудованим 60-сильним електродвигуном - ця зв'язка вже знайома з гібридного Sorento.

Двигун та електромотор на Sorento сумарно видають 230 кінських сил, а живить електромотор літій-іонна батарея ємністю 1,49 кіловат-години. У Sorento є і більш потужна гібридна модифікація з можливістю підзарядки (Sorento Plug-in Hybrid), однак у The Korean Car Blog сумніваються, що Carnival стане гібридом, що заряджається, оскільки KIA, швидше за все, кине всі сили на розробку суто електричної модифікації моделі.

Виробництво гібридного Carnival запустять на заводі в Сохарі (Південна Корея), який протягом 2022 року планують переобладнати для випуску електрифікованих автомобілів.

Джерело: The Korean Car Blog

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація