KIA Cerato готується до планового оновлення

KIA Cerato готується до планового оновлення

11 вересня 2022
0

Мінпромторг Китайської Народної Республіки розкрив екстер'єр та характеристики «іншої» KIA Cerato. На місцевому ринку Cerato продається під назвою K3, а рестайлінг відбувається із затримкою щодо «глобального» сімейства. Завдяки витоку зовнішність оновленого седана не секрет - китайська K3 схожа з корейською по дизайну, проте гамма двигунів унікальна - наприклад, після рестайлінгу під капотом залишиться турбомотор 1.4.

При першому погляді здається, що екстер'єр KIA K3 для Китаю уніфікований з «глобальною» версією, але схожість оманлива - бампери, решітка радіатора, капот і оптика оригінальні. У седана для Піднебесної немає «пунктирних» денних ходових вогнів, капот примикає до решітки радіатора впритул, а ззаду - дифузор з «формульним» стоп-сигналом і хромованим кантом.

Не збігається й моторна гама. Ставку зроблять на турбомотор 1.4 - потужність силового агрегату буде збільшена зі 130 до 140 кінських сил. Ймовірно, двигун поєднуватиметься з тією ж 7-швидкісною роботизованою коробкою передач.

Збереження зв'язки «атмосферника» об'ємом 1,5 літра та варіатора поки не підтверджено, але без цього тандему китайська KIA K3 суттєво подорожчає, тому такий розвиток подій малоймовірний. Зараз ціни на KIA K3 стартують у Китаї зі 109 800 юанів (еквівалент 16,5 тисячі доларів).

Джерело: Autohome.com.cn

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація