KIA дражнить новим пікапом, який складе конкуренцію Toyota Hilux

KIA дражнить новим пікапом, який складе конкуренцію Toyota Hilux

04 березня 2024
0

KIA опублікувала рекламний ролик, яким підтвердила випуск нового пікапа. Він складе конкуренцію на ринку Ford Ranger, Toyota Hilux та Isuzu D-Max.

Очікується, що новинка отримає назву KIA Tasman, на честь Тасманова моря, і надійде у продаж у 2025 році. Пікап буде виконаний у фірмовому стилі марки з кутастим дизайном кузова, атлетичним капотом, вертикальною передньою частиною та плоским дахом. Ще можна відзначити велику решітку радіатора, вузькі фари, масивний бампер і широкі колісні арки.

Виробник поки що не розкриває характеристики нового пікапа. За даними інсайдерів, KIA Tasman буде доступний у кількох версіях з бензиновими та дизельними моторами. Очікується, що базовим буде 2,2-літровий чотирициліндровий турбодвигун CRDi. Основним ринком збуту стане Австралія.

«Зараз ми офіційно приймаємо висловлювання зацікавленості на веб-сайті KIA Australia як для приватних клієнтів, так і для автопарків, і ми запрошуємо всіх австралійців, які люблять автомобілі, зареєструватися і приєднатися до нас у подорожі», - сказав виконавчий директор KIA Australia Демієн Мередіт.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація