KIA оновила компактний кросовер XCeed

KIA оновила компактний кросовер XCeed

18 липня 2022
1

Кросовер KIA XCeed, який вперше вийшов на ринок у 2019 році, пройшов планове оновлення. Йому допрацювали зовнішність, оснащення і запропонували нову силову установку.

Дизайн KIA XCeed 2023 став виразнішим завдяки новим розкосим фарам, збільшеним решіткам радіатора і широкому передньому повітрозабірнику. Позаду з'явилися оригінальні ліхтарі з точковим візерунком та 16-дюймові колісні диски.

У базовій версії оновлений кросовер поставляється з мультимедійною системою з 5-дюймовим екраном і радіоприймачами DAB. Середня отримає систему з екраном на 8 дюймів і підтримкою Android Auto і Apple CarPlay.

Спортивну версію GT-Line можна впізнати за 18-дюймовими дисками, агресивнішим переднім бампером і заднім дифузором.

Головне нововведення в салоні - вдосконалена мультимедійна система зі збільшеним 10,25-дюймовим дисплеєм. Крім того, у варіанті GT-Line встановлено нове кермо, скошене знизу. Список опцій поповнив покращений адаптивний круїз-контроль.

Лінійку двигунів оновленого KIA XCeed поповнила 1,5-літрова бензинова турбочетвірка на 160 к.с. Бензинові турбомотори об'ємом 1,0 л (120 к.с.) та 1,6 л (204 к.с.), а також 1,6-літровий 136-сильний турбодизель доповнили 48-вольтною гібридною установкою.

Також доступний гібрид KIA XCeed з 1,6-літровим бензиновим двигуном і електромотором загальною потужністю 141 к.с. Він може проїхати 48 км на електротязі. Всі версії моделі - передньопривідні.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

tyrameb  

Вот бы узнать цены и расход

+6ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація