KIA оновила флагманський седан K9

KIA оновила флагманський седан K9

02 квітня 2024
6

KIA K9 другого покоління пережив друге оновлення з моменту виходу на ринок у 2018 році. Попереднього разу флагманський седан переробили у 2021. Тоді зміни були суттєвими.

Цього разу обмежилися переробленою решіткою радіатора з горизонтальними ламелями замість колишніх V-подібних елементів. У кузовній палітрі з'явився новий відтінок Pebble Grey. Доповнюють образ 19,0-дюймові колісні диски у новому дизайні.

Інтер'єр доступний у нових колірних рішеннях Martian Brown та Misty Gray. Сидіння переднього пасажира обладнане функцією масажу. Також спереду та ззаду з'явилися порти USB-C. У стандартне оснащення включені деякі платні функції та вогнегасник.

Ще одна новація - технологія After Blow, що запобігає появі у салоні плісняви та неприємних запахів. Після зупинки двигуна приблизно на півгодини функція автоматично активується на 10 хвилин для сушіння вентиляційних каналів. After Blow не працює при низьких температурах за бортом та якщо система кондиціювання не використовувалася протягом тривалого часу.

Як і раніше, KIA K9 2025 доступний з 3,3-літровим турбованим V6 та 3,8-літровим безнаддувним V6. Привід - задній або повний. Цінник седана коливається від 43 800 до 64 200 доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: KIA

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
No Mercy  

Непогане, як для корейців. Нагадує німців зовні і по салону і давно переплюнули японців. Ще б надійності їм додати.

+1-11ВІДПОВІСТИ  
Ser Gio  

No Mercy, Корея вже давно на рівні по надійності з іншими виробниками. В даний час важко назвати бренди які явно є надійні або ненадійні. Тенденції такі, що зараз у всіх вже і турбопукалки є (навіть в Тойоти) і роботи і купа електроніки. В кожному бренді є моделі як з надійними агрегатами так і з ненадійними.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Ser Gio, корейці просто в свій час, навіть прості на вигляд атмосферні мотори змогли запороти.
Ось і досі тягнеться цей імідж.
Хоча зараз з вами згоден, всі автовиробники +- схожі, якщо ми беремо звичайні повсякденні авто.

+3ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 3

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація