KIA планує випустити два електро-пікапа

KIA планує випустити два електро-пікапа

05 січня 2023
0

Раніше компанія KIA заявляла про те, що до 2027 року додасть у свою модельну лінійку два електричні пікапи. Таке рішення вона ухвалила на тлі активного зростання попиту на моделі даного сегменту.

Виробник практично нічого не розповів про майбутні новинки. Він лише заявив, що електропікап буде заснований на одному з позашляховиків марки. Фахівці SRK Designs створили рендер моделі, спираючись на цю інформацію. Як основу вони взяли популярний Telluride.

Дизайнери подовжили кузов позашляховика та обрізали задню частину кабіни, облаштувавши коротку вантажну платформу. При цьому салон залишився чотиримісним. Також моделі розширили колісні арки та додали пороги. Пікап вийшов гідним і зміг би скласти конкуренцію у сегменті. Втім, це лише комп’ютерний скетч і він не має нічого спільного із реальним автомобілем.

Другий електропікап, ймовірно, буде заснований на позашляховику Kia Mohave, що продається на ринку Кореї. Інсайдери стверджують, що прототип моделі готовий і скоро виїде на тести. У нього будуть аналогічні донору форми, оптика та решітка радіатора «тигровий ніс». При цьому є версія, що в основі обох пікапів лежатиме платформа E-GMP, на якій базуються Hyundai IONIQ 5, IONIQ 6, KIA EV6 і Genesis GV60. Яка із цих версій є вірною, покаже час.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація