KIA починає випуск свого найшвидшого серійного автомобіля

KIA починає випуск свого найшвидшого серійного автомобіля

22 серпня 2022
0

Новий KIA EV6 GT буде доступний в автосалонах наприкінці цього року. Втім це не просто новий електромобіль від KIA. Цей електромобіль - монстр.

KIA EV6 GT потужністю 576 к.с. розганяється до сотні за 3,4 секунди та досягає максимальної швидкості майже 260 кілометрів на годину. Фактично, згідно з незалежним тестом AMCI, EV6 GT перевершив Ferrari Roma і Lamborghini Huracan Evo Spyder у прискоренні.

Щоб впоратися з такою продуктивністю, новий EV оснащений двомоторною трансмісією e-AWD, яка рухає всі чотири колеса.

Акумуляторна батарея на 77,4 кВт.г живить передній двигун потужністю 160 кВт та задній двигун потужністю 270 кВт, що у сумі дає 576 к.с. і 740 Нм крутного моменту. Для порівняння, Ferrari Roma має момент близько 760 Нм.

Новий електромобіль KIA також оснащений 15-дюймовими передніми та 14,2-дюймовими дисковими гальмами з чотирипоршневими передніми супортами, посиленим шасі та підвіскою з електричним керуванням для оптимальної продуктивності.

EV6 GT комплектується 21-дюймовими колесами, а в екстер'єрі є неонові акценти. Усередині KIA прагне додати спортивних відчуттів, розмістивши гоночні ковшеподібні сидіння та неоново-зеленою приладовою панеллю.

KIA прагнула максимально вдосконалити керованість EV6 GT. Тому було додано додаткові режими водіння, включаючи режим водіння GT, режим «мого водіння» і режим дрифту, як доповнення до стандартних (еко, нормальний, спорт та сніг) варіантів.

Режим водіння GT підвищує продуктивність автомобіля, налаштовуючи оптимальні параметри двигунів, гальм, рульового керування, підвіски та тяги.

Можливо, найголовніше, нова модель електромобіля KIA включає можливості швидкої зарядки постійного струму 800 В, які можуть заряджати акумулятор від 10 до 80% менш ніж за 18 хвилин.

KIA EV6 GT надійде до дилерських центрів у четвертому кварталі 2022 року. Ціни будуть оголошені перед запуском.

Джерело: electrek.co

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація