Компанія KIA показала кілька тизерів кросовера EV3

Компанія KIA показала кілька тизерів кросовера EV3

07 травня 2024
0

KIA опублікувала зображення серійної версії компактного кросовера EV3. Концепт новинки компанія продемонструвала у листопаді минулого року на автосалоні у Лос-Анджелесі. Повноцінна світова прем'єра KIA EV3 відбудеться 23 травня.

Судячи з фото, серійний автомобіль практично не відрізняється від шоу-кара. Кутастий кузов із вертикальною передньою та задньою частиною, прикрашеною химерними ліхтарями, збережений на 90%. З відмінностей - тільки традиційні дверні ручки та більші бічні дзеркала заднього виду.

Не виключено, що кросоверу дещо підправлять бампери та замінять колісні диски. Загалом KIA EV3 виглядає як зменшена версія нового EV5/EV5 GT.

Фотографій салону серійного кросовера немає. У концепту він був спартанським без будь-яких фізичних органів управління. Очікується, що товарний KIA EV3 збереже звичні для клієнтів бренду кнопки та ручки.

В основі компактної новинки лежить платформа E-GMP, яку використовують більші EV6 та EV9. Але архітектура навряд чи буде 800-вольтовою. За деякими даними, EV3, як і EV5, використовуватимуть установку на 400 В. А це означає відсутність надшвидкої зарядки. За даними виробника, акумулятор KIA EV5 поповнюється від 30 до 80% ємності за 27 хвилин. Тоді як акумулятор більшого EV6 заряджається від 10 до 80% за 18 хвилин.

Очікується, що виробництво KIA EV3 налагодять на заводі компанії у Мексиці. Стартовий цінник - близько 32 000 доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: KIA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація