KIA представила оновлений кросовер Seltos

30 червня 2022
0

Опубліковано офіційні фото KIA Seltos 2023. Бюджетний компактний кросовер пройшов фейсліфтинг і буде презентований у липні на автошоу в корейському Пусані. Про це повідомляє офіційний сайт KIA.

Новий KIA Seltos впізнається за збільшеними решітками радіатора, зміненими фарами та протитуманками. Також у кросовера новий передній бампер, а ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова.

Салон Kia Seltos зазнав радикальніших змін - його повністю переробили на кшталт старшого KIA Sportage. На передній панелі тепер встановлені два 10,25-дюймові дисплеї - віртуальна панель приладів і сенсорний екран мультимедіа. Замість важеля автоматичної коробки встановлено круглий джойстик. Крім того, замінено перемикачі клімат-контролю.

Характеристики KIA Seltos поки не опублікували, але швидше за все модель збереже колишні двигуни. Лінійка силових агрегатів у неї дуже широка та в різних країнах запропоновані різні мотори.

Кросовер KIA Seltos доступний з бензиновими двигунами об'ємом 1,4 л (140 к.с.), 1,5 л (115 к.с.), 1,6 л (123 і 177 к.с.) та 2,0 л (149 к.с.), а також із турбодизелями об'ємом 1,5 л (115 к.с.) та 1,6 л (136 к.с.).

Для різних версій KIA Seltos пропонують 6-ступінчасту механічну КПП, 6-ступінчастий автомат, 7-ступінчастий робот і варіатор. Можна вибрати версії з переднім і повним приводом. Модель залишиться недорогою - базові версії коштуватимуть приблизно від 15 тис. доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація