KIA представила оновлений Niro 2024-го модельного року

KIA представила оновлений Niro 2024-го модельного року

21 вересня 2023
1

KIA Niro другого покоління з гібридними, плагін-гібридними та повністю електричними силовими агрегатами дебютував ще минулого року. Тепер виробник оновив лінійку, оголосивши ціни на 2024 модельний ряд: вони становлять від 37 до 35 тис. доларів у США.

Гібрид Niro, як і раніше, оснащений 1,6-літровим чотирициліндровим двигуном з електропідсилювачем, загальна потужність якого становить 180 к.с. Він працює із шестиступеневою коробкою передач з подвійним зчепленням. Акумуляторна батарея є літій-іонним полімерним блоком ємністю 11,1 кВт.год. При роботі виключно на електроенергії модель EX може проїхати 53 км., а максимальний запас ходу становить 820 км.

Версія SX Touring надає покупцям додаткові зручності. У неї 18-дюймові колеса, а не 16-дюймові, як EX. Встановлено бічні дзеркала з електроприводом та підігрівом, в які вбудовано покажчики повороту. Глянсове чорне оздоблення присутнє на нижньому облицюванні дверей, молдингах колісних арок, нижніх елементах бампера і накладці заднього спойлера.

До списку додаткового обладнання також входять електропривід задніх дверей та люк на даху. У кабіні встановлено світлодіодне освітлення. Передні сидіння вентилюються, є стереосистема Harman Kardon із вісьмома динаміками.

Niro PHEV стандартно поставляється із великою кількістю допоміжного обладнання. Автомобіль попереджає про зіткнення в сліпій зоні, стежить за увагою водія, допомагає в перемиканні ближнього та далекого світла, стежить за смугою руху, попереджає про виїзд зі смуги руху, про зіткнення під час руху задом при перехресному русі. Є адаптивний круїз-контроль.

Джерело: iXBT.com
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Vladym  

Бачив його вже в живу, не скажу що прям емейзінг, але як оновлення піде

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація