KIA Soul показали в оновленому вигляді та назвали ціну

KIA Soul показали в оновленому вигляді та назвали ціну

25 серпня 2023
0

Бюджетний кросовер KIA Soul 2024 модельного року показали в оновленому вигляді. Зміни невеликі, але важливі. До того ж, автомобіль зберіг привабливу ціну. Про новинку повідомляє Motor1.

На офіційних фото показали компактний Soul 2024, який дуже актуально виглядає завдяки своєму ефектному дизайну. До того ж покупці цінують цю модель за практичність та доступність.

Оновлення зосереджено навколо додаткового пакету KIA Soul EX Designer Package. Він включає нові варіанти оздоблення і кольорів у салоні. Також з'явився особливий режим захисту, який активується через 40 секунд після замикання автомобіля.

Він покликаний запобігти перехопленню зловмисниками цифрового ключа для машини. Раніше з цим спостерігалися проблеми у моделей KIA та Hyundai, але у компаніях вирішили цю недоробку з оновленням систем та обладнання.

Двигун пропонується один у всіх комплектаціях. Це бензиновий чотирициліндровий мотор об'ємом 2 л, який видає потужність 147 к.с. і 132 Нм крутного моменту. Мінімальна ціна KIA Soul 2024 модельного року - лише 19 890 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація