KIA Sportage отримав екстремальну версію

KIA Sportage отримав екстремальну версію

30 вересня 2022
0

У США презентували спеціальну позашляхову версію KIA Sportage X-Pro. Кросовер підготували для використання у найсуворіших умовах. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті KIA.

Новий KIA Sportage X-Pro створили для змагань Rebelle Rally. Це ралі-марафон завдовжки майже 2500 км щорічно проходить у пустелях Каліфорнії та Невади, а змагаються у ньому виключно жіночі екіпажі. За основу взяли стандартний Kia Sportage 2022. Серійна версія підготовлена до простого бездоріжжя, але для Rebelle Rally цього виявилося недостатньо.

Кросовер KIA Sportage X-Pro отримав 17-дюймову позашляхову гуму BFGoodrich All-Terrain T/A K02 та металевий захист днища. Крім того, його кліренс виріс на 38 мм (248 мм), а на даху з'явився багажник.

«Тюнінг» KIA Sportage не торкнувся силового агрегату. Кросовер оснащений стандартним 2,5-літровим двигуном на 190 к.с., що ставлять на американську версію моделі. Автоматична 8-ступінчаста КПП та повний привід з режимами для різних типів бездоріжжя також залишилися без зміни.

Звичайно, у такому вигляді KIA Sportage не випускатимуть. Однак у серійної моделі в США вже з'явилася версія X-Pro зі збільшеним дорожнім просвітом та пластиковим обважуванням.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація