KIA Sportage у новій комплектації

30 січня 2013
12

Шановні пане та панове!

Поспішаємо повідомити всіх шанувальників даної марки, вже сьогодні Ви можете придбати KIA New Sportage в новій комплектації «mid» з 2-літровим дизельним двигуном та 6-ступеневою автоматичною трансмісією, за ціною 268 140 гривень*, 2013 року випуску.

Комплектація MID, поміж іншого, включає і такі опції, підігрів передніх та задніх сидінь; поперекова підтримка сидіння водія; зовнішні дзеркала, що регулюються дистанційно; з підігрівом, двозонний клімат-контроль; автоматичний контроль світла фар; система Bluetooth, та багато іншого чекає на вас в кросовері KIA Sportage.

* Поспішайте! Кількість автомобілів обмежена. Ціна включає ПДВ.

Наразі модельний ряд KIA в «Автоцентрі на Борщагівці» налічує 12 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio, Sorento, Soul, Sportage, та Venga.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в «Автоцентрі на Борщагівці», складає 7 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок є підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

«Автоцентр на Борщагівці» «Автоцентр на Борщагівці»

«Автоцентр на Борщагівці» - офіційний дилер автомобілів KIA в Київській області. Автосалон площею 715 кв. м представляє повністю наявний модельний ряд бренду KIA.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Sergiy Dickhtjar  

Хлопці з КІА, а ціна не зашкалює у вас, навіть при такій комплектації?

ВІДПОВІСТИ  
Женик  

КИА И ХЮНДАЙ ЗАЖРАЛИСЬ ! Пришёл в салон, присматривался к Спортажу за 205 тысяч. Спрашиваю менеджера а почему подушек только 2 ? Машина-то не дешёвая ! Могу ли я дополнительно купить подушки и шторки. А мне менеджер - не можете ! А почему? А потому что вы хотите дёшево плучить хорошую машину , а мы так не продаём. Если хотите все подушки , то покупайте другую комплектацию, там будут. А Другая комплектация на 63 000 грн или на 8 000$ дороже, а мне нужны только подушки, которые другие бренды ставят по желанию клиента по 150-200 долларов/штука. И по расходу врут, расход намного больше заявленного. Я у них покупать не буду 100%

ВІДПОВІСТИ  
Гость  

Действительно 2 подушки и абска и все. Для Ланоса простительно... Зато диски легкосплавные. Какой идиот купит машину за 33 уе с такой куцой системой безопасности.

ВІДПОВІСТИ  
galacan  

не удивлюсь если на эту самую комплектаху приходится процентов 70 продаж данной модели

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 3
ds  

Надо комплектации делать не привязанные,как vw,можно собрать под себя,так получается хочешь 6 подушек,классную магнитолу,esp,люк,ксенон,бери топ за большие деньги!Так бы все сделали,клево было!

ВІДПОВІСТИ  
Гость  

Хитрожопые корейцы так не делают. Или пустышка за недорого или фарш за дорого...А народ пищит от экстаза за лучшее соотношение цены/качества...

ВІДПОВІСТИ  
ADV  

Сделайте еще с механикой 2 литровый дизель в комплектации мид за 230 тысяч ,я бы купил!

ВІДПОВІСТИ  
Коля  

Проблемы с самостоятельным набором комплектаций не только у корейцев, но и у японцев. А фольц Тигуан с дизелем(140л.с.) и АКПП будет в около <40тыщщщ. А по сему каждый выбирает сам(корейцев "ездяет" на дорогах ощщень много) P.S. Сам "ездяю" на разных авто в основном немцы и японцы у всех есть + и -

ВІДПОВІСТИ  
Велл  

ездил на киа сид дизель 4 года и в основном по бездорожью. Ходовая жесткая, но крепкая, надежная. Немцы и японцы таких дорог не выдерживают

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація