KIA тестує компактний електричний кросовер EV4

KIA тестує компактний електричний кросовер EV4

26 серпня 2023
0

KIA стрімко розширює свій модельний ряд електричних кросоверів. Після виходу на ринок флагмана KIA EV9 та майбутнього EV5 у розмірі Sportage, який незабаром дебютує в Китаї, фотографи спіймали їх меншого «родича» - модель EV4.

Відомо, що новий електромобіль тестують у Німеччині. Незважаючи на камуфляж, який покриває більшу частину кузова кросовера, зв'язок з KIA чітко прослідковується по футуристичним колесним дискам і вертикально розташованим світлодіодним фарам. Чорні стійки також схожі на більші EV5 та EV9.

Схоже, що корейський бренд хоче позиціонувати свій новий кросовер на вершині сегмента B-SUV та конкурувати з оновленим Peugeot e-2008 та Volkswagen ID.3.

Як і всі електричні моделі Hyundai і KIA, очікується, що EV4 працюватиме на основі широко поширеної архітектури E-GMP. Однак, на відміну від більших електричних кросоверів, що створені на 800-вольтній архітектурі, новинка матиме силову установку на 400 вольт і один електродвигун.

Зазначається, що стартова ціна нового електричного кросовера буде менше, ніж 30 000 доларів. Згідно з повідомленнями, KIA може показати новий EV4 наприкінці 2023 року.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація