KIA тестує новий потужний кросовер EV9 GT

KIA тестує новий потужний кросовер EV9 GT

04 липня 2024
0

Повідомляється, що високопродуктивна версія електричного позашляховика KIA EV9 була помічена під час випробувань, напередодні його офіційної презентації, що відбудеться в січні 2025 року.

Презентація трирядного електричного KIA EV9 в Кореї відбулась в червні минулого року. Тепер корейський автовиробник активно тестує високопродуктивну флагманську версію моделі під назвою KIA EV9 GT.

Як повідомляє Electrek, нова комплектація приєднається до лінійки в січні 2025 року. Відомо, що EV9 GT матиме розгін від 0 до 100 км/год менш ніж за 4 секунди. EV9 GT пропонуватиметься з двома електромоторами, що утворюватимуть повний привід.

Він також матиме посилену підвіску та гальма для стабільності на високих швидкостях. Нещодавно шпигуни помітили новинку під час випробувань в Кореї. Відео HealerTV дає змогу краще роздивитись закамуфльований спортивний електричний позашляховик.

Помітно, що новинка матиме інакші бампери з агресивнішим стилем. Повідомляється, що EV9 GT стане найпотужнішим в лінійці KIA й матиме кращі показники, порівняно з EV6 GT потужністю 576 кінських сил.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація