Салон нового KIA Sportage показали на фото

Салон нового KIA Sportage показали на фото

18 жовтня 2024
0

Нова серія шпигунських фото свідчить про те, що оновлений KIA Sportage матиме новий вигнутий дисплей та переглянутий дизайн передньої частини з вертикальним блоком фар. Очікується, що дебют новинки відбудеться незабаром.

Як передає Carscoops, за чутками, ймовірна дата презентації - 24 жовтня. Шпигуни помітили гібридний варіант кросовера, коли він проходив тестування на трасі Нюрбургринг. Основна відмінність новинки схована в салоні.

Йдеться про новий вигнутий дисплей інформаційно-розважальної системи, що поєднаний з цифровою панеллю приладів. Окрім цього, можна побачити нове рульове колесо з двома спицями, мінімалістичний важіль перемикання передач центральну консоль.

Дизайн передньої частини також зазнав змін, оскільки Sportage матиме абсолютно нову передню панель із прямокутною решіткою радіатора й вертикальними фарами, які трохи нагадують ті, що мають Carnival, Sorento та EV9.

Водночас ззаду оновлення більш стримані, але все одно помітні. Кросовер отримав злегка оновлений бампер із новими відбивачами, а графіка задніх ліхтарів була дещо змінена. Інформації про силовий агрегат наразі обмаль.

М'який гібрид використовує 1,6-літровий чотирициліндровий двигун із турбонаддувом, що видає 150 к.с. й може бути підключений до шестиступінчастої механічної або семиступінчастої коробки передач з подвійним зчепленням.

Корейський автовиробник також пропонує гібрид, який має 1,6-літровий двигун з турбонаддувом, електродвигун і акумулятор ємністю 1,49 кВт.год. Комбінована потужність системи становить 229 «коней». Також є плагін-гібридний варіант з оновленим двигуном і більшим акумулятором на 13,8 кВт.год. Завдяки змінам модель має 265 к. с. й запас ходу лише на електриці до 69 км.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація