KIA тестує рестайлінговий Sportage

KIA тестує рестайлінговий Sportage

18 липня 2024
0

Шпигуни помітили тестовий прототип оновленого кросовера під час випробувань у місті Нюрбург в Німеччині. Цікаво, що прототип мав каркас безпеки та спортивні сидіння Recaro.

Як передає Autoevolution, кросовер мав гуму Michelin Primacy 4. Тестовий прототип мав щільний камуфляж, проте, експерти прогнозують, що під ним ховається оптика Star Map.

Подібне рішення вже має EV6, трирядний EV9, і найменший EV3. Окрім цього новий Sportage матиме інакшу решітку радіатора й переглянуту графіку задніх ліхтарів.

Вихлопна труба та відсутність спеціальних жовтих наклейок на камуфляжі вказують на те, що Sportage буде представлений як модель з ДВЗ.

Оновлення інтер'єру, фото якого наразі немає, буде орієнтоване на техніку. Мова йде про інформаційно-розважальну систему та підключення смартфона. Існує вірогідність, що KIA розглядає можливість перемістити селектор передач на рульову колонку, подібно до Tucson.

Очікується, що вартість оновленого KIA Sportage значно зросте. Стартова ціна на актуальну модель починається з 27 190 доларів за версію з двигуном внутрішнього згоряння, $28 590 за гібридну версію та 39 590 доларів версію PHEV.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Autoevolution

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація