KIA вивела на фінальні тести електричний седан EV4

KIA вивела на фінальні тести електричний седан EV4

11 жовтня 2024
0

В Європі фінальні дорожні тести проходять прототипи нового електричного седана KIA EV4. Саме під час них фотошпигуни і зробили серію знімків новинки. Крім кузова вони сфотографували і її салон.

Судячи з опублікованих фото, салон конкурента Tesla Model 3 виконаний у стилістиці, яка притаманна й іншим електрокарам корейської марки. Перше, що привертає увагу, так це великий екран, який об'єднує в собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему. Також є невеликий дисплей клімат-контролю, зрізане мультикермо і слот для бездротової зарядки смартфона.

За даними інсайдерів, EV4 оснащений голосовим управлінням ChatGPT AI, бездротовими Apple CarPlay і Android Auto, а ще широким пакетом систем допомоги водієві та асистентів безпеки. В оздобленні авто використані екологічно чисті матеріали.

Новий EV4 побудований на платформі Hyundai Motor Group E-GMP, на якій також базуються EV3, EV6 і EV9. Запропонують седан у кількох версіях з одним і двома електромоторами. Забезпечувати запас ходу будуть батареї на 58,3 і 81,4 кВтг. Зазначається, що спочатку новинка вийде на ринок у кузові седан, а пізніше в сімействі моделі з'явиться хетчбек. Презентувати новинку KIA планує до кінця року, а на ринок вивести в 2025-му.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація