KIA вивела на тести новий електрокросовер EV3

KIA вивела на тести новий електрокросовер EV3

24 лютого 2024
0

Серійна версія компактного електричного кросовера KIA EV3, який буде найдешевшим у лінійці марки, майже готова до дебюту. Її прототипи виїхали на випробування.

Шпигунам вдалося зробити серію знімків новинки. Тестовий мул сильно замаскований, але навіть за таких умов можна сказати, що серійна модель дуже схожа на концепт. У неї аналогічні пропорції кузова та профіль, а також фари та задні ліхтарі. Що стосується змін, то можна відзначити колеса меншого розміру, більш традиційну пластикову обшивку навколо колісних арок, стандартні дверні ручки і дзеркала заднього виду.

Салон також потрапив на фото шпигунів. Тут можна побачити цифрову панель приладів і великий екран мультимедії. Селектор коробки встановлений на рульовій колонці, як і у EV9. Відомо, що KIA EV3 базуватиметься на платформі E-GMP. Кросовер запропонують з одним електромотором та акумуляторною батареєю на 58 кВтг. Також новинці обіцяна «заряджена» версія GT.

Очікується, що прем'єра серійної версії електрокросовера KIA відбудеться цього року, а у продаж модель надійде на початку наступного. Вартість новинки починатиметься від 30 000 доларів. У компанії EV3 позиціонують як конкурента Peugeot E-2008 та Ford Puma-E.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація