Китайці готують недорогий «британський» електрокросовер

Китайці готують недорогий «британський» електрокросовер

29 листопада 2022
0

Лінійку MG незабаром поповнить новий електричний кросовер. Його мають презентувати до 2025 року. Про це стало відомо британському виданню Autocar.

Новий електрокросовер стане альтернативою моделі MG Marvel R. З'ясувалося, що хоча цей електрокар вже продається в Європі, у Великій Британії він не буде представлений. Справа в тому, що його конструкція не дозволяє створити праворульну версію.

Цілком можливо, що кросовер також назвуть MG Marvel R, і він стане другим поколінням моделі. Його збудують на платформі MSP, яку використовує електромобіль MG 4. Саме на основі цього хетчбека і буде створено кросовер. Швидше за все, його зовнішність буде витримана в такому ж рубаному стилі.

Силові установки також запозичують в MG 4. Задньоприводні версії оснастять моторами потужністю 170 і 204 к.с., а також батареями на 51 та 64 кВт.год. Більш «далекобійний» варіант зможе проїхати понад 400 км без підзарядки.

Повнопривідний варіант отримає два мотори із сумарною віддачею 450 к.с. і зможе розганятись до 100 км/год приблизно за 4 с. Максимальна швидкість всіх модифікацій буде обмежена на 160 км/год.

Загалом на платформі MSP планують створити 14 різних електричних моделей MG та інших марок китайського концерну SAIC. Зокрема, цю архітектуру використовуватимуть MG HS, ZS та 5 нового покоління.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація