Китайці створили електричний клон Suzuki Jimny

Китайці створили електричний клон Suzuki Jimny

28 листопада 2022
0

У Китаї фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів новий електричний позашляховик, який розробляє бренд Wuling. Фактично це китайський електричний клон знаменитого японського компактного позашляховика Suzuki Jimny.

Wuling є брендом спільного підприємства SAIC-GM-Wuling. Це СП у 2002 році створили китайські компанії SAIC Motor та Liuzhou Wuling Motors.

Вперше про те, що Wuling планує випустити на ринок позашляховик із електричною силовою установкою, стало відомо у вересні 2022 року. Тепер цю новинку вперше помітили під час тестів (у Піднебесній).

Судячи зі шпигунських фотографій, цей китайський позашляховик справді буде дуже схожий на Suzuki Jimny - у нього також «квадратний» дизайн кузова. Колісні арки, що виступають, підкреслюють його позашляховий стиль.

Яка у цього позашляховика електрична силова установка - ще не відомо. Деякі китайські ЗМІ стверджують, що він оснащується двома електромоторами та літій-іонною батареєю на 31,9 кВтг. Загальна потужність такої силової установки складає 109 к.с. Запас ходу - понад 300 км.

Wuling планує офіційно представити цей електричний позашляховик вже найближчим часом. У продажу він з'явиться у 2023 році.

Джерело: Today.ua
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація