На мотор-шоу в Парижі презентували електричний кросовер BYD Atto 3

На мотор-шоу в Парижі презентували електричний кросовер BYD Atto 3

18 жовтня 2022
1

Власне, це не зовсім прем'єра: у Китаї цей кросовер продається ще з минулого року під назвою BYD Yuan Plus, та й на деякі інші ринки він уже встиг вийти протягом останніх кількох місяців.

Найголовніше тут - архітектура BYD e-Platform 3.0 з 800-вольтовою бортовою мережею, яка дозволяє заряджати 60-кіловатну батарею з 30 до 80 відсотків усього за півгодини. Сам елемент живлення також інноваційний - літій-залізо-фосфатний.

Паспортний запас ходу за циклом WLTP у 204-сильного передньопривідного електричного кросовера складає 510 кілометрів, але можна вибрати й простішу батарею - на 50 кВт.год. У другому випадку авто проїжджатиме близько 420 км.

Втім, найважливіше в європейському дебюті BYD Atto 3 зовсім не це. Головне - сам факт дебюту. На думку експертів, великий та красивий стенд на Паризькому автосалоні знаменує початок повноцінної експансії китайського автовиробника.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

avtoman  

Українцям нада утриматись від купівлі китайського хлама так як китай піддержує нейтралітет до росії щодо України і не підтримує санкції накладені в сим західним миром на росію і постачає свою продукцію до росії.

+1-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація