Китайська Hongqi випробовує новий розкішний мінівен

Китайська Hongqi випробовує новий розкішний мінівен

05 серпня 2022
0

Преміальна автомобільна марка з Китаю під назвою Hongqi вивела на випробування новий розкішний мінівен під назвою HQ9. Шпигунські фотографії новинки вже поширили у мережі.

Мінівен отримав масивну решітку радіатора з вертикальними ламелями, вузькі світлодіодні фари та численні хромовані елементи. Також HQ9 обладнали панорамним дахом, спойлером із стоп-сигналом та незвичайними ліхтарями, об'єднаними світлодіодною смугою. У салоні машини встановили цифрову панель приладів, великий сенсорний дисплей, бездротову зарядку для смартфона і крісла, обтягнуті шкірою.

Технічні характеристики моделі поки засекречені. За даними інсайдерів, новинка отримає 2,0-літровий бензиновий турбомотор із чотирма циліндрами. Продуктивність силової установки становитиме близько 250 к.с.. Також можлива поява гібридної модифікації мінівена.

Раніше бренд Hongqi, що входить до концерну FAW, випускав автомобілі виключно для політичної еліти Піднебесної, проте нещодавно став виробляти «цивільні» машини для вільного продажу.

Джерело: MMR
Фото: AutoHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація