Китайський BAIC присвятив кросовер та седан «Маленькому принцу»

Китайський BAIC присвятив кросовер та седан «Маленькому принцу»

02 липня 2022
0

Державний машинобудівний холдинг Китаю BAIC Group має у своєму портфелі марку Arcfox («Полярний лис»), створену у 2018 році. Під цим брендом у Китаї продаються електромобілі: поки що лінійка складається з двох моделей, середньорозмірного седана aS (Alpha S) та кросовера D-класу під назвою aT (Alpha T). Як повідомляє CarNewsChina, обидві ці моделі отримають лімітовану спецверсію, присвячену «Маленькому принцу» Антуана де Сент-Екзюпері.

І Alpha S, і Alpha T отримають характерні деталі, наприклад, на передній панелі та підголовниках крісел з'явиться ілюстрація з «Маленького принца», а на задній стійці - логотип спеціальної серії. На кузові можна побачити наклейки з головним героєм казки. Перероблять навіть графіку мультимедійної системи: водія вітатиме зображення троянди з «Маленького принца», обіцяна відповідна заставка екрану.

Седан Alpha S доступний у Китаї з одномоторною та двомоторною установками - у першому випадку двигун, встановлений на передній осі, розвиває 218 кінських сил, а в другому сумарна віддача агрегатів на обох осях складає 435 або 643 сил залежно від версії. Варіантів батареї теж кілька, на 67,3, 74,5 та 93,6 кіловат-години, а запас ходу варіюється від 525 до 708 кілометрів. Ціни на модель стартують від 251,9 тисяч юанів, що в перерахунку на долари становить 37,6 тис.

Alpha T має ті ж модифікації: з одним 218-сильним електромотором або з двома, які разом видають 435 кінських сил. Запас ходу - від 480 до 600 кілометрів. Цей електричний кросовер коштує від 241,9 тисяч юанів (36 тис. доларів).

З початку 2022 року компанія Arcfox реалізувала в Китаї майже 5,4 тисяч електромобілів, у тому числі тисячу в травні.

Джерело: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація