Киян закликали користуватися громадським транспортом

Киян закликали користуватися громадським транспортом

29 квітня 2022
0

Жителів Києва закликали користуватись громадським транспортом. Це необхідно для того, щоб забезпечити потребу у пальному захисників України.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації. У столиці збільшилася кількість приватних автомобілів (щоб подивитись відео, доскрольте до кінця сторінки).

«Кияни закликають не пересуватися приватним автотранспортом без нагальної потреби, щоб насамперед забезпечити потребу в пальному для військових. Жителів столиці просять пам'ятати про потреби армії та наших захисників і по можливості користуватися громадським транспортом. Мережа постійно розширюється, щоб забезпечити перевезення жителів, що повертаються до столиці», - зазначили в пресслужбі.

У КМДА нагадали, що в столиці працюють:

  • 140 автобусів на 62 маршрутах;
  • 70 трамваїв на 16 маршрутах;
  • 77 тролейбусів на 25 маршрутах.

Приватні перевізники здійснюють перевезення на 74 маршрутах загальною кількістю майже 400 автобусів. Метрополітен працює з 06:30 до 20:00. Наземний пасажирський транспорт курсує з 07:00 до 21:00.

Перелік актуальних маршрутів можна переглянути за посиланням.

Зазначимо, як повідомили в соціальних мережах, у зв'язку із збільшенням кількості приватних автомобілів є проблеми з бензином, через що на АЗС виникають черги.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація