Класичний Chevrolet Camaro отримав версію з Lego

Класичний Chevrolet Camaro отримав версію з Lego

17 липня 2022
0

У каталозі Lego з'явився новий конструктор серії Icons - за 170 доларів можна стати власником класичного американського спорткара Chevrolet Camaro 1969 року.

Набір із 1458 елементів дозволяє зібрати модель у версії Z28, яка у готовому вигляді матиме 36 сантиметрів завдовжки, 14 сантиметрів завширшки та 10 сантиметрів заввишки. У продажі новий конструктор для фанів культових американських моделей з'явиться 1 серпня.

Власник конструктора зможе вибирати, яку машину він збере - у кузові купе або кабріолет - з червоними, сірими або білими поздовжніми смугами на кузові, з відкритими фарами або накритими характерними ґратами, а також можна буде вибрати з варіантів оформлення номера.

Під капотом, що відкривається, можна побачити мініатюрний двигун, прикрашений наклейкою 302, яка відсилає до культового двигуна об'ємом 302 кубічних дюйми.

Крім того, іграшковий Camaro Z28 має двері, що відкриваються, кермо, що повертається, і навіть кубики-підвіску на дзеркало заднього виду. Нагадаємо, перший в історії Chevrolet Camaro Z28 з'явився 1967 року як омологаційна модель для гоночної версії під серію Trans-Am.

Джерело: Lego

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація