Класичний Land Rover Defender отримав неймовірний тюнінг

Класичний Land Rover Defender отримав неймовірний тюнінг

08 серпня 2022
0

Фахівці Chelsea Truck Company представили черговий проєкт на базі культового Land Rover Defender 110. Аскетичний позашляховик вони перетворили на розкішну модель з унікальним кузовом.

Модифікований автомобіль отримав назву Defender 110 Wide-Track. Завдяки спеціальним накладкам на крилах йому розширили кузов. Ці елементи пофарбовані у відтінок Grey Satin та пригвинчені масивними болтами. Також тюнери встановили нову решітку радіатора X-Lander, інший бампер із вбудованою оптикою та накладки Shadow Chrome на світлодіодні фари.

Солідний вигляд позашляховику надають бічні підніжки, вентиляційні отвори на капоті та передніх крилах із неіржавної сталі, гумові бризковики та 20-дюймові ковані диски Rostyle Inspired RS, взуті у шини Cooper Discoverer A/T. На кормі - запасне колесо, вкрите фірмовим чохлом Chelsea Truck Company.

Не залишився поза увагою і салон модернізованого Defender. У його оснащення включили сучасну панель приладів і нове кермове колесо. Оздоблення виконане з висококласної перфорованої шкіри, яку доповнюють вставки з полірованого алюмінію.

Силова установка залишилася незмінною. Тобто під капотом Defender 110 Wide-Track встановлено 2,2-літровий дизельний двигун Ford Duratorq потужністю 120 к.с. і крутильним моментом 360 Нм, який пов'язаний з шестиступеневою механічною коробкою передач і системою повного приводу. Вартість позашляховика - 62 999 фунтів стерлінгів. Компанія готова додати аналогічні оновлення до будь-якого Land Rover Defender лише за 35 000 фунтів стерлінгів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація