Класичний Fiat 500 Spiaggina перевели на електротягу

Класичний Fiat 500 Spiaggina перевели на електротягу

23 лютого 2024
0

Класичний пляжний автомобіль Fiat 500 Spiaggina перевели на електротягу. Зазначається, що інженери з Aznom Automotive замість двоциліндрового двигуна внутрішнього згорання встановили на авто один електромотор, який розвиває 27 кінських сил. Незважаючи на низьку потужність, максимальна швидкість становить близько 80 км/год.

Милий електромобіль має запас ходу у 90 км за циклом WLTP. На машині встановили акумуляторну батарею ємністю 11 кВт.год, яку можна повністю зарядити протягом шести годин, якщо авто підключити до домашньої розетки.

Спеціалісти з Aznom Automotive перед перетворенням машини на електромобіль виконали повну реставрацію класичного Fiat 500. Після оновлення кузову, посилюється шасі та встановлюється електрообладнання.

За словами представників фірми, початкова ціна 500 Spiaggina E-Classic становить 45 000 євро, включаючи вартість нестандартного кольорового фарбування та індивідуального оздоблення салону спеціальною «морською» шкірою, що не боїться води.

Клієнти також можуть вибирати один з кількох видів обшивки сидінь, серед яких морська тканина, лоза або мотузка. Якщо ви хочете виділитися з натовпу, милий електромобіль може бути оснащений душем, фірмовою пляжною сумкою, або навіть міні-баром.

Інтер'єр залишається вірним оригіналу, за винятком незначних змін. Білі шкіряні сидіння мають бірюзову окантовку, а шкіряне кермо має контрастні шви, які відповідають фарбі кузова. Центральна консоль також містить елементи керування трансмісією.

Джерело: Autogeek
Фото: CarBuzz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація