Класичний Porsche 911 перевели на електротягу

Класичний Porsche 911 перевели на електротягу

26 грудня 2023
1

Сьогодні немає дефіциту рестомодів Porsche 911. Існують версії на будь-який смак, незалежно від того, чи хочете ви щось досконале від Singer, щось трохи більш «дике» від Guntherwerks або щось, що обертається до 11 000 об/хв від Tuthill. Крім того, є Everrati - британська компанія, яка провела досить кропітку роботу з перетворення 911-х на повністю електричні автомобілі. Їх останнє творіння - данина поваги 3,8-літровому 964 RS.

Компанія Everrati «вириває» серце 911, шестициліндровий двигун, і замінює його двома електродвигунами на задній осі. Потім завантажує автомобіль акумуляторами, але так щоб зберегти розподіл ваги. Вони пишаються тим, що змогли зберегти цю особливість і, сподіваються, надалі надавати 911-му унікальний характер, який був притаманний йому з моменту дебюту 60 років тому.

За всіма ознаками, дані рестмоди приємні в управлінні і мало коштують в експлуатації і це спосіб продовжувати мати автомобіль, який виглядає як старий 911, в майбутньому, коли двигун внутрішнього згоряння буде незаконним. 

Цей спалах жовтого кольору натхненний 3,8-літровим 964 RSR, одним з найсиріших 911-х тієї епохи, справжнім автоспортивним автомобілем з широким кузовом, великим крилом і 325 к.с., який працював через п'ятиступінчасту механічну коробку передач. Уявіть собі, що це гоночний автомобіль для доріг. Зараз вони також приносять великі гроші: один з них продали у 2022 році за 1,2 мільйона доларів.

Версія Еверраті, вірогідно, краще побудована, ніж оригінал. Вона також більш безпечна для навколишнього середовища і розганяється до 60 за 3,7 секунди, що приблизно на секунду швидше, ніж оригінал.

Джерело: Motor1.com

Обговорення новини

AM.  

Парень з України, Паша вже дано професійно переводить Porsche на електротягу у штатах. гуглите erblich

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація