Кличко закликав не залишати автівки біля вокзалу

Кличко закликав не залишати автівки біля вокзалу

03 березня 2022
0

Мер Києва Віталій Кличко опублікував нове звернення до мешканців столиці та зробив особливий акцент на паркуванні біля залізничного вокзалу.

Кличко заявив, що ситуація в місті складна, але контрольована. Вночі в столиці прогриміло кілька вибухів - це працювали системи ППО Збройних сил, які збивали ворожі ракети. Руйнувань і постраждалих, слава Богу, немає.

Пошкоджену вчора теплотрасу біля залізничного вокзалу тепловики сьогодні відновлять. Міська влада продовжує забезпечувати роботу критичної інфраструктури Києва.

Прибирати сміття в місті, розвозити продукти, служби можуть до комендантської години. Тобто - з 7:00 до 20:00.

«Звертаюся до киян: не залишайте масово свої авто біля залізничного вокзалу. – Звідти триває евакуація жінок і дітей потягами. Підвозять людей. Зараз покинуті автівки, які блокують під’їзд до вокзалу, служби евакуюють на вулиці поруч – Жилянську, Саксаганського та інші. Але військова адміністрація попереджає, що безконтрольно залишені на Привокзальній площі авто, що блокують проїзд і швидку евакуацію, можуть бути конфісковані на потреби оборони і захисту Києва. Тому не залишайте свої автівки там, де вони заважають!», — заявив міський голова.

Джерело: Depo.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація