Клієнту Hertz, який орендував Tesla Model 3, довелося заплатити за бензин

Клієнту Hertz, який орендував Tesla Model 3, довелося заплатити за бензин

10 травня 2024
0

Компанія Hertz, що надає послуги прокату автомобілів більш ніж у 150 країнах світу, опинилася у центрі скандалу через 277,39 доларів, включених у рахунок за оренду електромобіля Tesla Model 3.

На цю суму оцінили бензин, який орендар має залити в бак перед тим, як повертати автомобіль. За даними Jalopnik, за ці гроші в Лос-Анджелесі, де мешкає клієнт Hertz, можна придбати 174 літри бензину. Цього вистачило б, щоб заповнити баки двох Toyota Land Cruiser 300 і трохи залишилося.

У компанії рахунок за бензин пояснили тим, що при оформленні замовлення клієнт вибрав варіант «не заправлятися та заощадити час». Ця опція дозволяє не турбуватися про додаткові витрати на пальне, коли орендуєш бензиновий автомобіль. Hertz просто виставляє рахунок за палиов із розрахунку 7 доларів за галон (американський галон - близько 3,8 л).

Для порівняння, повернути прокатний електромобіль можна з будь-яким рівнем заряду батареї. Hertz поповнить її сам, взявши із клієнта 25-35 доларів залежно від умов програми лояльності.

Враховуючи те, що клієнту надали електромобіль, цілком логічно його обурення щодо плати за бензин. Але в компанії прибрати цей рядок із чека відмовилися, аргументувавши відмову виконанням та закриттям контракту.

Отримати свої гроші назад Джошуа Лі, тепер уже колишньому клієнту Hertz, вдалося лише після галасу в пресі. Цілком ймовірно, послугами сервісу він користувався жоден рік. У Hertz він мав статус «President's Circle». Отримати його можна, взявши протягом року 20 та більше автомобілів або витративши на оренду 4000 доларів за ті ж 12 місяців.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація