Колекціонер купив вісім Bugatti, з яких шість - для дітей

Колекціонер купив вісім Bugatti, з яких шість - для дітей

15 квітня 2022
0

Французький модний будинок Molsheim розповів історію одного зі своїх клієнтів, на честь якого влаштували урочисту вечірку у замку неподалік міста Сен-Жан-де-Люз. Захід присвятили покупці колекціонером восьми автомобілів Bugatti.

У списку нових автомобілів колекціонера з'явився один із 30 існуючих Chiron Super Sport 300+, який доставив власнику пілот Bugatti Енді Уоллес. Під час презентації двигун гіперкара запустили за допомогою технології голосового керування. Крім того, чоловікові привезли Veyron Grand Sport Vitesse у виконанні La Maison Pur Sang. Тираж ексклюзивного гіперкара, обладнаного 8.0-літровим мотором W16 потужністю 1200 кінських сил, становив лише вісім екземплярів.

Інші автомобілі марки колекціонер придбав для своїх шістьох дітей. Пофарбовані в помаранчевий, білий, зелений, жовтий, червоний та синій кольори машинки - це модель Baby II. Вона побудована у співпраці з компанією The Little Car Company вона є зменшеною копією раритетного Bugatti Type 35.

Автомобілі в масштабі 1:1,5 приводить в рух електрична силова установка. На одному заряді батареї машини можуть проїхати до 50 км. Максимальна швидкость 70 кілометрів на годину.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація