Коли кожна поїздка приносить задоволення: попереднє замовлення HAVAL Н6 третього покоління продовжено до 31 травня

30 квітня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Відчути себе комфортно за кермом і надати можливість електронній системі автомобіля автоматично контролювати задану швидкість і безпечну траєкторію руху - ні, це не сюжет з далекого майбутнього, це нова реальність, яка стає ближче завдяки технологічним інноваціям від бренду HAVAL.

Створюючи фантастичні можливості для своїх покупців, бренд HAVAL в Україні продовжує попереднє замовлення інтелектуального кросовера Н6 нового покоління з вигодою 30 000 грн.* до 31 травня 2021 року. Встигніть замовити свою інноваційну модель, побудовану на новітній високоінтелектуальної модульній платформі L.E.M.O.N., і насолоджуйтеся кожною поїздкою, реалізуючи функції автономного водіння рівня L2.

Вигода 30 000 грн. при попередньому замовленні

Оформити попереднє замовлення на новий HAVAL Н6 можна онлайн, скориставшись сервісом конфігуратора автомобілів на офіційному сайті haval-ukraine.com. Для того, щоб визначитися з вибором необхідної конфігурації, скористайтеся 3D-оглядом 360, який надає реалістичну можливість ознайомитися з різними варіантами оформлення інтер'єру і екстер'єру моделі. Переконайтеся самі, це дуже зручний інструмент для вибору автомобіля.

Інтелектуальна мобільність

З новим Н6 щоденні поїздки на роботу стануть набагато легше і приємніше, а рух в заторі більше не викликати втому і стрес. Н6 нового покоління уособлює інтелектуальну мобільність, яка за допомогою радарів, сенсорів і мультикамер втілюється в більш безпечному і комфортному водінні. Уже сьогодні Н6 нового покоління реалізує такі інноваційні технології автономного водіння L2, як адаптивний круїз-контроль (АСС), інтелектуальне управління в поворотах, система розпізнавання дорожніх знаків (TSR), функція розумного ухилення, система допомоги при русі в пробці (TJA), а також автоматична допоміжна система при парковці, яка повністю бере на себе процес парковки від визначення паркувального місця до автоматичного рульового управління і здійснення гальмівних операцій.

Інтелектуальна безпеку

А тепер головне не втрачати пильність і бути уважним, адже технологічним лейтмотивом нового покоління Н6 є наявність безлічі систем інтелектуального захисту, які забезпечують безпеку маневрів під час водіння. Коли Ви за кермом Н6, Вам асистує цілий ряд помічників. Серед них - система екстреного гальмування (AEB), система контролю дистанції попереду (FCW), система екстреного гальмування при виявленні перешкоди на перехресті, система екстреного гальмування при небезпечному виявленні пішохода, система попередження про поперечному русі ззаду, система попередження зіткнення і перешкоди ззаду (RCW), моніторинг сліпих зон, система утримання в центрі смуги руху (LCK), автоматичне повернення в смугу руху (LKA) і система попередження про виїзд зі смуги руху (LDW).

Ціна на Н6 нового покоління в комплектації Comfort з 2.0-літровим двигуном (204 к.с.), переднім приводом і 7DCT стартує від 670 306 грн.** Гарантія на автомобіль становить 5 років або 100 000 км пробігу.

Більше інформації про Н6 нового покоління Ви знайдете на сайті haval-ukraine.com

*Під вигодою 30 000 грн. мається на увазі різниця в розмірі 30 000 грн. між регулярною ціною на модель HAVAL H6 нового покоління, яка встановлена на день придбання автомобіля, і спеціальної ціною на модель HAVAL H6 нового покоління, яка діє за умови попереднього замовлення автомобіля у виробництві і здійснення передоплати в розмірі від 30% вартості автомобіля. Термін поставки автомобіля становить до 120 днів. Пропозиція діє з 01.03. по 31.05.2021 року в офіційній дилерській мережі HAVAL. Перелік і контакти дилерських центрів HAVAL Ви знайдете за посиланням. Деталі пропозиції уточнюйте у менеджерів в автосалоні.

**Ціна вказана станом на 01.04.2021 року. Актуальну ціну уточнюйте у менеджерів з продажу в автосалоні HAVAL.

Отримуйте більше інформації про Акції та Знижки на Автомобілі та Сервіс на Telegram-каналі і Facebook наших партнерів.

Джерело: HAVAL

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація